Hey stranger!

Det var verkligen inte igår! Är det ens någon kvar i bloggvärlden? Det känns nämligen inte som om bloggar är något som läses längre, än mindre uppdateras. Så varför tar jag mig tiden att skriva ett inlägg? Svaret är "jag vet inte, det bara kändes lockande ". Dessutom regnar det där ute för tillfället, kanske en bidragande faktor till mitt skrivintresse för stunden?
 
Senast jag skrev något här skrev vi 2021 som årtal, åtminstone försökte vi oss på att göra det. Nu har ettan bytts ut mot en tvåa och en hel del har hänt,  ändå inte. Jag är inte längre gravid, istället har vi en livlig ettåring som klättrar på så mycket han bara orkar och hinner. Stora fröken har sommarlov dag jag- vet- inte -vad som bäst och jag kan med gott samvete säga att det är fler än jag som längtar till dagisstarten i augusti. Gubben har semester i skrivande stund, vilket betyder att jag har två extra händer här hemma. Skönt! Dock kan jag inte påstå att jag får fler saker gjorda i alla fall, men det är väl tanken som räknas?
Själv rockar jag vårdledighet kombinerat med ett assistentjobb. Jag hade redan under graviditeten planerat att bara vara hemma och vårdledig efter föräldraledighetens slut men livet kom emellan.Jag trivs dock otroligt bra med situationen som den är, en kombination av två olika världar. Rik på pengar blir jag ändå aldrig. Den riktiga världen är dock åt helvete med allt som händer. Inte hade jag i min vildaste fantasi trott att ett krig skulle härja några länder söderut, än mindre att det egna landet är nere i en inflation med matpriser som skjuter i höjden ju mer tiden går, stigande räntor samt ett bränslepris som ej skojas bort. Det är länge sedan jag velat bo i en storstad, inte vill jag det nu heller, men det hade sannerligen varit betydligt enklare att lämna bort bilen om så vore fallet. Jag trodde jag hade mitt på det torra inför vårdledigheten men livet som sagt. Sen kan en ju tycka precis vad som helst, jag har trots allt hellre inflation än krig. 
 
Utöver allt jag redan nämnt vet jag inte om det finns något mer av intresse för tillfället? Vi fortsätter med vårt. Rustar upp huset och trädgården i den takt vi kan och orkar med. Odlar lite nu under sommaren - sensommaren. Tar tillvara på dagarna allt för dåligt så som småbarnsföräldrar gör i ekorrhjulet. Vi borde vara bättre på att stanna upp och njuta men dessvärre är det rätt svårt när en anser att timmarna på dygnet är allt för få för att hinna med allt som borde, måste och vill göras. Jag får väl bara acceptera att läget är så just nu. Jag hade ändå aldrig bytt bort det för något i världen!
0 kommentarer