nu är det äntligen gjort

Nu har jag äntligen avslutat kapitlet om Rhodos. Att diktera ner inläggen exakt en månad senare är ganska bra gjort för att vara mig. Det här med bloggande har lämnats på hälft under en längre tid, speciellt om man jämför med hur flitig jag var under en längre period, dvs när jag ännu höll till på den förra bloggen. Mina glansdagar som bloggare pågick antagligen nog under den tiden, vilket gör att de nu är över. Att vara sorgsen över det är inte till någon nytta, jag är bara glad över att ändå ha någorlunda motivation att ens försöka skriva ett inlägg då och då. 
Kanske jag skärper till mig nu när jag en gång kommit igång igen. Vi får väl se bara jag inte blir lika lat som katten. 
 
 
0 kommentarer

Going home

 
Söndagen den 21 augusti var det dags att ta farväl av Rhodos. Vår semestervecka hade nu kommit till ända och det var dags att åka hem till Finland igen. Flyget lyfte tolvtiden och framme i Finland var vi kring sextontiden. När väskorna och bilen var upphämtad var det bara att påbörja den långa uppkörningen hem till Österbotten igen. 
0 kommentarer

Symi

 
 
 
Den egentliga destinationen på båtutflykten var den fina ön Symi. I tre timmar fick vi gå runt i den lilla staden och titta på den underbara utsikten innan båten tog oss tillbaka till Rhodos.
0 kommentarer