spontanitet, dans och absolut överens

Det finns fördelar ockå med att vara tillbaka i skolan.Fördelar som att vara tillbaka i Vasa där saker faktiskt händer saker och där det inte är långt till närmsta vän. Det är sådana saker man måste passa på och utnyttja när man kan, vilket kan resultera i något spontant och roligt. Igår, tisdag, var precis ett sådant tillfälle.
 
Efter sista lektionen i skolan cyklade jag snabbt hem för att byta om till träningskläder för att hinna dra av ett gympass innan kvällens påhitt...
 
 
 
Som var en spelkväll hos Ericas. 
 
 
Därefter vankades det Ollistisdag, första ollistisdagen för mig denna höst. 
 
 
Kvällen kan sammanfattas med ett ord: random. Då menar jag inte random som i dåligt, tvärtom hade jag verkligen roligt. 
 
 
 
 
 
0 kommentarer

wanderlust

 
För ett par dagar sedan, rättare sagt i måndags, tog jag tag i en sak jag haft i åtanke under en längre period. Jag bokade flygbiljett till Trondheim! Norge here I come liksom.
 
Jag som annars ogärna planerar in saker långt på förhand med risk för att planerna sedan krockar, inte alls fungerar optimalt eller som de ska, har ändå haft denna resa i åtanke under en längre period. Jag har haft som mål att åka till Norge under hösten sedan det blev klart att min kompis åker dit på utbyte, vilket var någongång i början av sommaren. Nu hittade jag äntligen en ledig lucka så dags att passa på. Det ska bli så roligt. Äntligen lite äventyr igen! 
0 kommentarer

keep your head in the game

 
Skolan är igång igen med buller och bång. Tja, speciellt livat har det ju egentligen inte varit. Det jobbiga med att vara tillbaka i skolan är det där med att orka sitta stilla och koncentrera sig på lektionerna, jag vet inte vart min koncentrationsförmåga har stuckit. Den är verkligen spårlöst försvunnen. Om någon hittar den så är jag väldigt tacksam ifall denne vill returnera den till mig. Speciellt nu när det är forskningsmetodik som agerar kursinnehåll vore det bra med att kunna hålla fokus på föreläsningen och det presenterade materialet istället för allt annat som ex. lediga sensommardagar och framtidsplaner. 
0 kommentarer