En julikväll

 
En bildbomb från en solig och varm julikväll vid "villan". Att kalla Eingränen för en villa är lite i grövsta laget när det egentligen bara är en liten skogsstuga vid vattnet. (Stugan användes förr som övernattningsställe för de som jobbade i skogen). Huruvida det är en villa eller inte inverkar inte på det fakum att det är en skön plats att komma till nu och då. Där finns ingen stress och inga måsten. Där kan man paddla kanot, ro ut med ekan, fiska gäddor eller bara sitta och njuta av utsikten över vattnet. Att grilla korv över öppen eld är förstås en given programpunkt och därefter kan man ju alltid avnjuta maten utomhus, om vädret tillåter.
1 kommentar

Första magbilden

 
Det här är högst antagligen det närmsta jag kommer att komma en magbild. 03.07.2017 är bilden tagen, vilket betyder att det är i v.30 om jag inte misstar mig. Ska bli intressant att se hur stor magen är om ännu ett par veckor.
0 kommentarer

I praktiken

Att vara gravid är i praktiken ganska långt från hur jag trodde att det skulle vara. Klart att vissa saker påminner om det som sagts i teorin, men jag hade ändå inte föreställt mig att det kunde vara på detta vis. Jag ska ge några exempel så kanske det blir mer förståeligt vad jag försöker säga.
 
1. Denna ständiga oro - jag hade då aldrig föreställt mig att man kan vara så orolig och mån om någon som man aldrig ens har träffat. Jag har annars inte oroat mig i onödan, men nu oroar jag mig för minsta lilla avvikelse. Sjukt egentligen.
 
2. Fosterrörelserna är också något som skiljer sig från hur jag trodde att det skulle kännas. Svårt att säga rent konkret hur de skiljer sig men mycket mysigare i verkligheten är det i alla fall. 
 
3. Denna otroliga längtan efter att få se vem det är som bosatt sig inne i magen, klart jag hört om den men hade aldrig föreställt mig att den faktiskt kunde vara så här stark. Tror aldrig jag sett fram emot september så här mycket tidigare.
 
4. Tröttheten, trodde aldrig att man kunde bli så här trött av att vara gravid. Jag kunde nästan sova dygnet runt utan minsta problem. Nap queen är mitt nya smeknamn.
 
 
0 kommentarer