Tj4

Med endast fyra praktikskiften kvar börjar jag se änden av tunneln. Fyra skiften är kanske inte så många egentligen, men för mig som haft nog av praktiken redan innan den ens började, i princip, känns det som ett par skiften för mycket. Missförstå mig inte när jag säger det såhär, jag har nog trivts ändå på praktikställena. Alla tre av dem. Det är bara det att jag känner mig done med skola för iår. Jag vill hem till Oliver. Hem till landet och möjligheten till att bara njuta av vädret på mitt egna sätt. Jag vill bort från studiestaden en stund nu. Speciellt nu när jag inte längre har något hem här mer så känns det som om jag är ganska done för iår. Men i fyra dagar till ska jag vara här. Sedan är det sommarlov på riktigt. 


I och med flytten känner jag en viss tomhet. Jag har trivts så bra där i lägenheten. Hoppas verkligen jag hittar en ny lägenhet där jag kommer trivas minst lika bra, om inte mer.

0 kommentarer

Time to move on

Sakta sakta börjar jag räkna ner dagarna tills det är hög tid att ta farväl av Kråklund och lägenheten på andra våningen. I två års tid har denna lägenhet jag nu befinner mig i varit mitt hem, mer och mindre beroende på i vilket skede av åren man granskar. Det sista året har denna adress ändå varit den jag bott på stadigast, jag menar alltså den plats jag befunnit mig på de flesta av årets dagar. Det har blivit mitt hem och nu är det förstås lite jobbigt att behöva packa ihop alla saker och dra vidare. But everything has to come to an end (ignorera om där finns grammatiska fel, I don't care) 


Orsaken till flytten är simpel. Lägenheten blir för stor för att ensam härska över den. Dessutom kommer den att ligga alldeles för långt från skolan, som nu fått tummen ur röven och ska flytta ca 6 km i årsskiftet. Jag skulle således ha 9 km till skolan, vilket jag inte tänker ha. Jag vill inte köra bil till skolan. Cyklar gör jag mycket hellre. Det är alltså bara att bita ihop och inte klaga när alla saker ska ner i flyttlådorna, det är ju jag själv som valt att flytta. Men lite morrar jag ändå i och med att jag samtidigt ska vara på praktik, en praktik som går in i juni och de första junidagarna. Praktik + ingen lägenhet i 3 dagar går ju inte riktigt ihop, men förhoppningsvis så löser det sig ändå. 


En vecka kvar i lägenheten, två veckor av praktik. Tiden går fortare än man tror.
0 kommentarer

Mittelspitzar och träningspaus

En helg hemhemma i byn är nu så gott som över. Dagarna här har varit så olika mot dagarna i Vasa, vilket både är bra och dåligt. Bra för att få ett brott i vardagen men dåligt för att även träningen lidit under dessa dagar. Inte har det ju heller varit lättare att ta sig till gymmet när vädret har visat sig från sin allra bästa sida. Träningsmotivationen är iaf starkare än någonsin. Energidepåerna är även de fyllda till max av all mat som intagits under dessa dagar. Det kan med andra ord inte bli en bättre start för en ny träningsvecka, enda minuset är mitt bråkande vänsterben. Både knä och skenben vill inte riktigt samma som jag vill, springandet har således fått lämna på hyllan till förmån för knärehab på cykel. Suck, jag som kommit in i en sådan bra rutin när det kommer till löpningen...
Nåväl, det kan väl kanske inte alltid gå som man vill här i världen.


Kvalitetstid med hundarna har jag sannerligen fått, något jag saknat under månaden jag varit borta.


0 kommentarer