September är snart här

Hur var det nu man skulle börja ett blogginlägg? 
Hej?
Tja!?
Tja Tja bloggen!?
Äh det spelar väl inte så stor roll egentligen! Vi börjar väl med "Hej" denna gång. 
 
Hej!
 
Det börjar bli en tid sedan senast, absolut inte lika länge som gången innan det så en förbättring kan en väl ändå säga. Jag har som bäst avslutat dagens jobbtimmar och försöker nu varva ner och ladda ur tankeverksamheten innan det blir dags att avsluta denna dag. Och på tal om att avsluta så avslutar vi snart augusti. Hjälp, det kunde man ju inte tro. Det gick verkligen i en rasande fart! Trots att en vet om dygnsskiftet, i och med att nätterna har blivit mörka, så vill en ändå inte riktigt förstå hur fort en dag går. Men det är ju så det är, sommarmånaderna går i en rasande fart tills mörkret invaderar och färgar dagen och natten i samma kulör och nyans. Då, om inte tidigare, segar dagarna verkligen sig fram. 
 
I och med bytet till september dyker det upp en och annan extrauppgift hemma hos oss. Vi får börja tänka på refrängen med växthussäsongen och allt som hör till, äppelträden skulle behöva få sig en frisering, trädgården skulle behöva få sig en ordentlig sista finputsning  och ett och annat födelsedagskalas ska väl ordnas. Inte åt mig själv då, utan åt Fröken Fräken som fyller hela 5 år. Min egna födelsedag tänkte jag låta gå obemärkt förbi. Jag behöver inte ens tänka på att baka en födelsedagstårta eller bjuda in till födelsedagskaffe i år. Fy sjutton så skönt! Ibland lönar det sig att vara tvilling och att ha kommit överens om att dela på bjudningarna. Ifjol var det min tur att stå för kalaset så detta år slipper jag undan. Sedan ska vi väl gå på ett par kalas också. Det är lite lustigt hur vissa månader är mer fyllda av födelsedagar och kalas jämfört med andra. September råkar vara en sådan månad.
 
September för även med sig nystarter. Jag har anmält mig till en kurs via Arbis som startar i nästa vecka, så det hoppas jag kommer att bli ett bra tillägg åt kroppen. Alva ska också få börja på med sina jumppakurser så vi kan med andra ord säga att vi börjar ruta in vardagen igen efter sommarens uppehåll. Ska hoppas att jag i och med detta kommer att få till den egna träningen bättre igen. Den har minsann lidigt under juni, juli och augusti. Jag var rätt bra igång med både löpningen och lite hemmaträning innan sommaren så jag hoppas kunna återuppta det nu i september. Lite rullskidåkning skulle jag också behöva få inklämt någonstans. Och cykling.. Styrketräning också. Ja det märks att jag inte tränat så som jag egentligen hade velat under sommaren så att börja på igen hade varit toppen, åt både kroppen och knoppen. Om en får önska då. Tiden räcker inte till allt så det gäller väl att prioritera rätt. 
 
Och på tal om att prioritera. Jag får väl börja prioritera nu genom att avsluta här. Mitt i och utan ett ordentligt avslut. Kalla mig Drottningen av dåliga avslut! Men klockan tickar iväg och jag har ett par små sömnstörare som antagligen väcker upp mig alldeles för tidigt om jag ej sätter punkt här. Och sömnen lär ska vara väldigt viktig. (Den som sade det hade knappast småbarn då)
Hejsvejs!
 
 
0 kommentarer