Detta är mitt mål för februari

Imorgon går vi in i februari. Januarimånaden har knallat på i god takt vågar jag påstå. Jag känner ändå av att jag haft en utmaning att förhålla mig till, på den punkten att dygnets timmar känts av mera när jag inte scrollat bort några. Så lite mer närvarande måste jag ändå ha varit under januarimånaden. Det var ju en av orsakerna till min sociala medier-fria månad: jag vill bli mer närvarande. På den punkten får jag då säga att jag har lyckats, åtminstone till en viss del. 

I och med månadsskiftet är det då dags för en ny utmaning. Denna utmaning kräver mer aktivitet av mig samt goda val. Utmaningen för februari är nämligen att jag under hela månaden ska landa på åtminstone 10 000 steg om dagen samt äta åtminstone en frukt varje dag. Som tillägg till detta ska jag ännu fortsätta att försöka ha sockerfria vardagar. Låter inte så jobbig va? Rätt överkomligt ändå. 

Målet med februariutmaningen är att få till en mer aktiv vardag. Redan nu är jag rätt duktig att gå promenader, men det finns alltid utrymme för förbättring även på den punkten. Det hade dessutom inte skadat om jag också kom igång med att börja springa igen. Att äta frukt har jag dock varit dålig på allt sedan jag blev gravid. Innan graviditeten åt jag frukt dagligen. Nu sker det inte lika ofta. Varför jag inte återupptagit fruktätandet efter graviditeten har jag ännu inte klurat ut. Det är ju så gott! (Men obehagligt om man som jag gick runt med halsbränna nästan alla dygnets timmar under en graviditet).

Tror ni jag klarar detta? 
0 kommentarer