23.06.2018 - midsommardagen

Midsommardagens väder var inte heller något att höja till skyarna. Regnet föll i omgångar och de gånger det var uppehåll så var himlen ändå lika grå som askan i den öppna spisen. En tur kunde man eventuellt börja hoppas på vackrare väder, när solen tittade fram bakom molnen, men den stunden varade dock inte länge. Rätt som det var så var vädret lika tarvligt som innan. 


 Kring eftermiddagen åkte vi en sväng till Vexala och mina föräldrar. Alva stod för underhållningen genom att chilla gärnet i matstolen medan hundarna turades om att en efter en komma svepande med nosarna i ens ansikte. Oliver ville helst leka kosläpp medan Skrutten helst hade placerat sig i famnen. När det var dags för mat samsades de dock om att vakta Alva. De märkte väl rätt fort att där kunde det tänkas ramla ner ett som annat gott att tugga i sig. 


Framåt kvällen ljusnade det äntligen upp och man kunde skymta solen ovanför trädtopparna. För att verkligen uppnå full känsla av midsommar behövs en strand, enligt mig, så vi åkte ut till Tisskärssand av alla Vexalas stränder för att föreviga och ta vara på den ljusnande himlen. 
Och förevigat blev det verkligen för där och då gick M ner på knä ♥️

23.06.2018 - ett datum vi sent kommer glömmaPå väg hem skymtade vi regnbågen. Som om kvällen inte kunde bli mer rosaskimrande! Vi bestämde oss således för att ännu vika in via fiskehamnen. Ingen av oss var riktigt klar med solen, regnbågen och havet just då. 0 kommentarer