babydisco


Förra helgen ordnades det babydisco i Stjärnhallen för 1-5åringar. Jag hade aldrig tidigare varit på ett babydisco "surprise surprise" så jag visste inte riktigt vad vi hade att vänta när vi steg in genom dörren. Att det skulle vara liv och rörelse hade jag stålsatt mig för men att man ibland inte kunde höra vad man tänkte/ inte riktigt kunde tänka alls hade jag då inte trott. För ett ögonblick trodde jag att öronen skulle ramla av. 
Hursomhelst var det riktigt roligt, framförallt för Alva. Hon tycker om att vistas bland andra barn. Därtill bjöds det på nyttiga snacks som passade barnen. Alva korade mandarinen som sitt favoritsnacks, eller "båjji" som hon kallade det. (Båjji betyder boll och det kallar hon allt som är klotformat, oavsett om det är en lampa, en mandarin eller en riktig boll). Dansgolvet var en bra plats att gå runt på tyckte hon också, även om det inte var så lätt att ta sig fram bland alla dansande barn. Lekrummet med allt dess innehåll var också kul, men där tog det stopp för modern. Jisses vad mycket ljud det kan komma ur lekande barn. Öronproppar hade varit bra i det läget. Nåväl lika bra att vänja sig för framtiden antar jag. Alvas lekar lär väl bli allt mer högljudda de också med tiden. 
Hem åkte vi efter ett par timmar, när mörkret hade lagt sig rejält och det enda som lyste var månen, stjärnorna och gatlamporna i stan.  Babydiscot höll inte på så länge men vi passade på att åka hem till mina föräldrar efteråt. Där hade hundarna ordnat halloweenfest med spökutstyrslar åt sig själva och Alva. De fick förstås lite hjälp på traven med dräkterna men spökandet stod de själva för. Hur mycket spökande det blev ska jag väl inte säga. Vi kan väl säga som så att försöka duger. Kul ändå med spökdräkt tyckte Alva. Kul med gäster tyckte Skrutten och Oliver (hundarna).

0 kommentarer