onsdag 9.5

Lite bilder från dagen (i kronologisk ordning med start från kvällen). Vi har haft en riktigt fin dag, bokstavligt talat. Solen har varit framme från morgon till kväll och om man inte haft koll på datumet så kunde man ha trott att sommaren är i full gång. 
Alva vaknade redan klockan 8 imorse. Kanske kände hon på sig att det skulle bli en fin dag och att hon därför ville få ut så mycket av den som möjligt. Eller så orkade hon bara inte sova längre. Hur som, tidigt för hennes del var det i alla fall, hon som annars snittar på att sova till 9-tiden. Att hon steg upp en timme tidigare än vanligt märktes inte på långa vägar. Förmiddagssovturen blev lika lång som vanligt. Hon ville ha mat enligt vanligt mönster. Rutinerna dem samma. Allt sköts bara fram en timme. Enkelt.
Framåt eftermiddagen fick vi lek- och promenadsällskap. Så roligt, både för mig och Alva. Man kan lätt bli inrutad när man är hemma med bebis. Speciellt på det sociala planet. Så besök tackar vi inte nej till. 
Gustav tyckte dock det blev aningen mycket med både sommarvärme och besök av någonsom faktiskt kan komma gående efter honom så han slocknade på sitt vanliga gömställe. 
Klockan 20 var det ännu så fint väder att en kvällspromenad inte tackades nej till. Man måste ju passa på när någon vill ha med en på promenad samt när vädret dessutom tillåter det. Lilla fröken fick snällt följa med då också pappa var borta på träning, men inte klagade hon särskilt mycket över det. Klagovisan kom igång ett par hundra metrar hemifrån när hungern tog henne. En påminnelse att lägga ett par majskrokar i vagnväskan till nästa gång. Somnade gott gjorde vi båda till natten, hon efter kvällsgröten och jag en liten stund senare.0 kommentarer