överraskningsbröllop

Första lördagen i augusti var vi bjudna på dop. Lilla Isabelles dop. Vi anade dock att något annat också var i görningen, hehe. Jag hade ju trots allt frågat av Linda om de planerat gifta sig i samband med dopet och fått ett sånt där finurligt litet svar som "he får ni sii tå". Inte alltid så lätt att veta vad man ska svara när ena mottagaren av inbjudningskortet är av den nyfiknare sorten, fick jag reda på senare.  Oops my bad, hihi. 


Och ja ni ser ju själva på bilden ovan. Mer vigsel än såhär kan det ju inte bli, med det obligatoriska "nu får du kyssa bruden"- momentet och allt. Prästen skojade till och med till det lite med att klämma in ett "men int för läng" efter påbörjad kyss. Tyckte jag var rätt påhittigt. Kul präst. Kul för oss att få vara med på bröllop också. Sedan blev det dop. 
Efter vigseln och dopet blev vi bjudna på så mycket gott. Till och med Alva fick vara med och smaka av det goda som erbjöds. Jordgubbar och melonbitar, namnam tyckte Alva. Linda hade då tänkt på allt. 


Här har vi då en bild på fina lilla familjen. Så roligt att Robb och Linda nu får kalla sig man och hustru. Och roligt att de fick överraska sina familjer med bröllopet, de lär inte ska ha haft några misstankar. 


0 kommentarer