Allt går rätt fort nu

Att det har varit mycket program nu i början av veckan kan jag inte föreka. Majmånaden påbörjades med pompa och ståt, nästan i alla fall. 
 
Första maj spenderades först hem-hemma i Vexala en liten stund innan vi körde iväg till Nykarleby för att avnjuta vårens första lösglass på torget. Solen sken och påvisade ett häligt vårväder men blåsten gjorde tyvärr det hela svinkallt. Glassen fick ätas i bilen istället för att sitta på en av torgbänkarna. På kvällen drog vi sedan en sväng till Vasa för att påbörja projektet: packa ihop mina saker ur lägenheten, men innan det hann vi en sväng via Kovjoki för att dricka lite mjöd. 
 
Andra maj var dagen D för denna vecka. Både ultraljud och ett besök till fastighetsförmedlingen väntade. Redan klockan 9:00 skulle vi infinna oss i Jakobstad. Tjugofem minuter senare kom vi oss därifrån med vetskapen om att min inneboende med stor sannolikhet är en flicka. "En flicka. Det är inte 100% säkert, men rätt så. Inga pojkdelar." sade gynekologen när vi frågade om könet. I och med att bådas magkänslor har antytt på att det kan vara en flicka blev vi väldigt glada över svaret. Inte för att en pojke skulle ha varit sämre, men att få bekräftat att magkänslan varit på rätt sida denna gång var skönt.
Vid fastighetsförmedlingen skulle vi vara klockan 14:00. Där skrev vi på köpebrevet. Vi har nämligen gått och blivit med hus. 
 
 
0 kommentarer